Bedste blespand

Hvad gør man når man står og skifter en lille nyfødt baby og har favnen fuld, bogstavelig talt? Det er en konstant hårrejsende overraskelse når man for 1000 gang skal skifte den rød-måset lille skrigeballon, hvor der så er god brug for en blespand. Hvad der gemmer sig i bleen er altid spændende, men sjældent specielt glædesfyldt. Det skulle da lige være med undtagelse for stakkels baby med forstoppelse eller hård mave.

Der er ingen vej uden om når man har at gøre med en lille ny baby i huset. Selv om man har lokket kæresten eller ægtefællen til at gøre det gang på gang, så slipper man ikke uden kamp til næste tur. De skal skiftes og det er ikke altid en rar oplevelse eller lugt for den sags skyld. Hverken for barnet med den røde numse eller forældreren med den sarte næse.

En blespand, hvad er nu det?

Det er helt op til den enkelte familie. Gider du ikke investere i blespande med den ene eller anden funktion, med eller uden fodpedal, lugtfri, med poser eller uden. Så kan du i princippet bare stille en almindelige spand med en pose ved siden af puslebordet. Det er jo egentligt bare en spand, der står nær puslebriksen og sørger for at  holde de sure bleer separeret fra køkkenets omgængelige og godt blandede køkkenskrald. Det kan godt gå hen og blive en farlig lugt –cocktail, selv de mest hårdfører forældre vil være foruden. Sart næse eller ej.

Er du ikke sart på lugt fronten, men dog alligevel ikke helt til den billige løsning, kan du måske nøjes med en billigere  eller mere almindelig blespand, uden lugtsikring eller smart selvluks- antibakteriel-pose type.

Erfaring her af, vil nok få størstedelen af alle småbørns forældre til hurtigt at kunne blive enige med hinanden i,  at en blespand er en meget god ide. Uanset prisleje, model eller funktion. At skulle pendle mellem skifterum eller skifteplads til køkkenskraldespanden eller den udendørs, kan hurtig gå hen og blive en træls og konstant vandretur, når den lille begynder på babymosen.

En rigtig blespand har da også sine fordele. Låg der åbner ved tryk på en fodpedal, så du nemt kan åbne uden at skulle sætte beskidte fingre over alt. Så er der blespande med en både semi og fuldautomatisk pose -udskiftnings funktion. Posen lukkes og skiftes hurtigt. Der findes poser til blespanden med antibakterielt middel der hindre bakterie udbrud, så skal poserne skiftes knap så ofte.

En blespand  er på længere sigt, en god løsning i den travle hverdag. Den sikre miljøet i hjemme mod uønsket lugt og mindsker bakterie spredning ved at holde de beskidte bleer for sig selv i blespanden der står lige hvor baby får tør numse. Hos Babytorvet.dk finder du et stort udvalg af blespande og babyudstyr generelt. Du finder altid mere end 2500 produkter inden for babyudstyr, og det hele er på lager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *