Herresmykker sætter prikken over i’et

Herresmykker kan være langt mere end den klassiske vielsesring. Smykker er nemlig ikke kun for kvinder, og som mand har du rig mulighed for at udvide din garderobe med en lang række af smykker, der kan sætte prikken over i’et på ethvert outfit.

Foruden vielsesringen så findes der nemlig også en lang række andre ringe med råt design eller mere klassisk stil. Armbånd og halskæder er der også i lange baner til mænd, hvor de som oftest ses i enten stilrent sølv eller læder i god kvalitet. Både sølv og læder er yderst populært blandt danske mænd, da det passer til det skandinaviske og minimalistiske look, og samtidig bibringes der et ekstra pust.

Til business-manden er der også rigeligt at vælge imellem. Manchetknapper og slipsenåle er et must-have hos enhver mand, der til dagligt går klædt i nystrøget skjorte og pæne sko. Disse kan holdes i et helt rent look, eller der er mulighed for virkelig at vise sin personlighed gennem nogle spændende manchetknapper, der kan være formet som biler, fodbolde, spillekort, robotter eller noget helt femte. Leg med stilen, men hold den samtidig professionel med nogle lækre herresmykker som sidste detalje.

Tag et kig ind på flotteherresmykker.dk og se det store udvalg. Der er rigeligt at vælge i mellem. Måske kan der være en god gave til jul?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *