Svensk stjernespiller og entreprenør

De fleste kender efterhånden navnet Bjørn Borg, og det kan være grundet flere forskellige ting; blandet andet hans tenniskarriere eller hans tøjmærke. Bjørn Borg er en mand med mange jern i ilden, og hans gå-på-mod har skabt et en gloværdig og misundelsesværdig karriere.

Bjørn Borg blev født i 1956, og han blev hurtigt anerkendt for hans talent på tennisbanen. Han er blandt andet kendt for hans mange sejre i Wimbledon, der har givet ham titlen som en af de bedste tennisspillere nogensinde. Men, karrieren stopper bestemt ikke her for Bjørn Borg – for han har som bekendt lagt navn til moderne og eftertragt undertøj.

Lækkert undertøj fra Björn Borg

Bjørn Borg sluttede tenniskarrieren i 1983, og herefter begyndte modeeventyret. De moderne underbukser fra Bjørn Borg blev hurtigt anerkendt for den moderne brug af farver og mønstre – og særligt den gode kvalitet. Det er således også derfor, at du finder Bjørn Borg underbukser, strømper og sportstasker på hylderne verden over.

En af de helt store visioner for kollektionen af undertøj til mænd, var at skabe komfortabelt og moderne undertøj. Tidligere var moderne og lækkert undertøj forbeholdt kvinderne, men det ville Bjørn Borg lave om på. Det blev derfor den spæde start til, hvad vi i dag, kender som modegiganten Björn Borg.

En af grundene til at Björn Borg blev så stor en succes – så hurtigt – er at undertøj til mænd længe har været underspillet. Produktionen af kvalitetsundertøj til mænd ramte plet fra starten, og det blev begyndelsen på en ny genre indenfor herremoden. Siden den spæde start med Björn underbukser er mange andre virksomheder også begyndt at producere undertøj til mænd, men for de fleste unge mænd, vil Bjørn Borg fortsat være kongen.

Fokus på farver og gode snit

Som nævnt tidligere, så har der altid været fokus på det komfortable undertøj hos Bjørn Borg. Brugen af farver og moderne mønstre var dog nytænkning, og det holder ved den dag i dag. Hos Bjørn Borg ved man godt, at den gode stil betyder, at man føler sig godt tilpas indvendigt som udvendigt.

Har du erfaringer med Bjørn Borg? Smid en kommentar til indlægget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *