Frække ferier

Frække ferier til den lystne globetrotter – Drømmer du om en ferie fri for hæmninger med masser af lyst og lir? Så kan Frankrig, Jamaica, Ibiza og Jomfruøerne være de perfekte sex getaways til dig, der er den lystne globetrotter.

FRANKRIG: CAP D’AGDE

Nede omkring Frankrigs middelhavskyst befinder Europas absolut største paradis for naturister og swingere – destinationen hedder Cap D’Agde. Det er ikke en feriedestination der bliver solgt som en ‘sexdestination’, men det er bestemt ikke ensbetydende med, at der ikke sker noget på den smukke franske kyststrækning. I sommerperioden er stranden fyldt med nøgne kroppe, og der tøves ikke med et blowjob eller en trekant i vandkanten eller klitterne.

Cap D’Agde har 8 swingerklubber, så selvom det er et kendt ferieområde for familier, så er der altså også masser af sjov for en fræk turist. Naturistområdet er aflukket, og det minder mest af alt om en lille by, der hver sommer huser omkring 40.000 letpåklædte turister og swingere.

JAMAICA: HEDONISM II

På Jamaica ligger der et Hedonism resort hvort alt er tilladt, og nydelse er i fokus – 24/7. På Jamaica finder du nogle af de lækreste tropiske strande i hele verden, og på Hedonism II kan du se frem til, at få en hed affære med andre par og singler fra hele verden, hvor af mange nyder swingersex. Om aftenen byder Hedonism II på forskellige temaaftener hvor du kan udleve dine fantasier gennem frække kostumer, og lege hvis man vil.  Hvis Las Vegas er syndens by, er Hedonism II syndens strand, og festen er ikke slut før du checker ud fra hotellet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *